Kereskedelmi szolgáltatások

icon
icon

Kereskedelmi támogatás

Segítjük üzletfeleinket a legmegfelelőbb helyi disztribútori vagy szolgáltató partnerek megtalálásában akár Japánban vagy a környező országokban. Széles körű hálózatunkat felhasználva támogatást nyújtunk a kereskedelmi stratégiák kidolgozásában és megvalósításában. Nem csupán közvetítünk, hanem figyelemmel kísérjük az üzleti kapcsolatok folyamatos és zökkenőmentes fenntartását, segítjük a kultúrák különbözőségéből adódó problémák megoldását.

icon
icon

Beszállítói hálózat fejlesztés

A különféle iparágakban szerzett tapasztalataink alapján segítjük ügyfeleinket termékek és szolgáltatások esetében a legjobb helyi beszállítók, a legmegfelelőbb gyártó partnerek megtalálásában.

icon
icon

Felvásárlási, befektetési tanácsadás

Japán vagy más ázsiai befektetők felkutatására, érdeklődésük felkeltésére vállalkozunk. Részt veszünk a tárgyalási folyamatban és az átvilágítási szakaszban. Mi magunk nem nyújtunk jogi szolgáltatásokat, azonban megbízható partner-iroda bevonásával közreműködünk az információk megszerzésében, a due diligence folyamatában.

icon
icon

Helyi képviselet

Önálló képviseleti iroda létrehozása és fenntartása költséges feladat, ezért vállalkozunk japán cégek Magyarországon történő képviseletére, magyar cégeknek pedig segítséget nyújtunk abban, hogy japán képviseletükre alkalmas partnert találjanak, így biztosítva jelenlétüket a kelet-ázsiai piacon.

icon
icon

Cégalapítás

Támogatást nyújtunk magyar cégek letelepedéséhez Japánban és az ehhez szükséges adminisztráció, bankszámlanyitás, iroda-felállítás lebonyolításában.

Segítjük tevékenységeit

Segítjük ügyfeleinket beszállítók, illetve partnerek (importőrök, disztribútorok) megtalálásában, a helyi jelenlét kialakításában, támogatást nyújtunk a befektetési és felvásárlási tevékenységek során.

Lépjen velünk kapcsolatba!