Kik vagyunk?

Cégünket Dr. Sűdy Zoltán volt tokiói és thaiföldi nagykövet alapította 1999-ben. Minden tanácsadó munkatársunk rendelkezik különféle iparági tapasztalatokkal, többen közülünk dolgoztak is Japánban. 2016 januárjában megalapítottuk tokiói irodánkat is. 

Mindannyian beszélünk az angol, illetve egyéb európai nyelvek mellett japánul is. A tokiói irodánk és a budapesti irodánk egyik munkatársa is japán.

A közel húszéves tevékenységünk során jó kapcsolatokat építettünk ki japán illetve kelet-európai szakértőkkel, tanácsadókkal, ügyvédi irodákkal és tanácsadó cégekkel. Partnereinkkel közösen dolgozunk új üzleti lehetőségek létrehozásán, japán befektetők bevonásán, az oda irányuló magyar export, illetve befektetések mennyiségének növelésén.

Az érintett országok gazdaságának, kultúrájának, társadalmának és üzleti környezetének ismerete révén hasznos tanácsokat és új lehetőségeket tudunk kínálni üzletfeleinknek.

Többet nyújtunk az üzleti lehetőségek kiközvetítésénél és a felek összehozásánál. Úgy véljük, hogy az információhiány, a kulturális különbségekből adódó félreértések, a nem-verbális kommunikáció félreértelmezéséből fakadó nehézségek és időnként a bizalom hiánya az oka annak, hogy számos ígéretesnek tűnő üzleti kapcsolat nem valósul meg az európai illetve japán cégek között.

Ezért mi nem csupán egy-egy üzlet létrejöttére, hanem hosszú távú kapcsolat kiépítésére törekszünk. Ügyfeleink legtöbbször igénylik a folyamatos háttér-támogatást a szerződések aláírása után is. Segítjük a másik féllel folytatott kommunikációjukat, tanácsokat adunk, segítjük a félreértések elkerülését.