Marketing szolgáltatások

Elemzés, szervezés és megoldás

Az igényekhez mérten piaci elemzéseket végzünk, tanácsokat adunk a sikeres piaci megjelenéshez, segítjük a kiállítási részvételt, szemináriumokat és konferenciákat szervezünk. 

Törekszünk a legmegfelelőbb megoldások megtalálására és ügyfeleink igényeinek maximális kielégítésére.

Lépjen velünk kapcsolatba!
null
null

Piackutatás

Kívánságra piaci árelemzést, illetve piackutatást végzünk, biztosítjuk partnereink számára az üzleti döntéseik meghozatalához, marketing stratégiájuk kialakításához és megvalósításához szükséges információkat.
icon
icon

Befektetésösztönzés, támogatás

Hiszünk abban, hogy a helyi körülmények és a befektetők igényeinek ismeretében a projektek megvalósítására leginkább alkalmas területeket, illetve megoldásokat tudjuk ajánlani. A legfontosabb számunkra az, hogy megtaláljuk az ügyfeleink szempontjából legmegfelelőbb megoldást.

icon
icon

Szemináriumok, konferenciák szervezése

Különböző szemináriumok, konferenciák illetve kulturális események megszervezésében és lebonyolításában vettünk részt. Segítünk megtalálni a megfelelő helyszínt, elvégezzük az előkészítő munkálatokat, a marketing és propaganda feladatokat. Tapasztalatainkkal együtt szakértő partnereinket és kapcsolatrendszerünket is kínáljuk, érdemi résztvevőket tudunk mozgósítani, különtalálkozókat szervezni.

icon
icon

Interkulturális kommunikáció

Azt gondoljuk, hogy az információhiány, a kulturális különbségekből adódó félreértések, a nem-verbális kommunikáció félreértelmezése és sok esetben az ebből fakadó bizalmatlanság az oka az európai és japán cégek által ki nem használt közös üzleti lehetőségeknek. Partnereink alapozhatnak munkatársaink több éves kelet-ázsiai munkatapasztalatára , illetve a kelet-ázsiai cégekkel való együttműködésben szerzett gyakorlatukra.