Munka Japánban

Vállalj munkát Japánban!

Gondolkoztál már valaha azon, milyen lehet a világ egyik legvonzóbb országában dolgozni?

Amennyiben mérnök végzettséggel rendelkezel, magas szinten beszéled a szakmai angolt és érdekel a japán kultúra, akkor van egy remek hírünk a számodra! Most könnyedén találhatsz munkát a felkelő nap országában!
Tapasztalt és frissen végzett munkavállalók jelentkezését egyaránt várjuk!

Munka Japánban

Rád is vár egy munka Japánban!

Cégünk 2018 tavasza óta toboroz munkaerőt Japánba. Megbízóink között jelenleg főként IT cégek szerepelnek, ugyanakkor a szolgáltatásunk iránt érdeklődő japán vállalatok köre folyamatosan bővül, így hamarosan más területeken is tudunk pozíciókat kínálni.
Közvetítői szolgáltatásunk a munkavállalók számára természetesen ingyenes.

A jelentkezés menete

 • null

  Válassz a lentebb felsorolt állásajánlataink közül és küldd el nekünk az önéletrajzodat a lap alján található űrlapon keresztül. Kérjük, töltsd ki és csatold az adataid kezeléséhez hozzájáruló nyilatkozatot is!

 • null

  Amilyen hamar csak lehet, visszaigazoljuk jelentkezésedet.
  Ha csak a szakterületedet jelölted meg, de nem konkrét pozícióra jelentkeztél, akkor keresünk egy profilodnak megfelelő álláslehetőséget.

 • null

  Amennyiben az önéletrajzod alapján megfelelsz valamelyik nyitott pozíció feltételeinek, 1-2 héten belül Skype-interjút szervezünk a megbízónkkal.

 • null

  Az interjú után pár munkanapon belül tájékoztatunk az eredményről.
  Ez további interjút is jelenthet akár.

 • null

  Amennyiben rád esik a cég választása, támogatást nyújtunk a szerződéskötés során, valamint részletes tájékoztatást adunk a vízumigénylés folyamatával kapcsolatban is.

Az alábbi pozíciókra várjuk a jelentkezőket

Ha nem találsz a listánkban a profilodhoz illő ajánlatot, akkor se csüggedj!

Amennyiben mérnök végzettséggel rendelkezel és/vagy magas szinten tudsz japánul, valamint szívesen vállalnál munkát Japánban, küldd el az önéletrajzodat és az adatkezeléshez hozzájáruló nyilatkozatodat kitöltve az alábbi űrlapon keresztül, vagy az info@sudy.co.hu címre “Munka Japánban” jeligével!

  Név *

  E-mail cím *

  Szakterület


  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.