Munka Japánban – Munkavállalóknak

Munka Japánban! Ha mérnök végzettséggel rendelkezel és/vagy tudsz legalább társalgási szinten japánul, akkor a japáni munkavállalás kiváló lehetőség Számodra, hogy tapasztalatokat szerezz! Frissen végzettek és tapasztalt munkavállalók jelentkezését is várjuk!

Cégünk 2018 tavasza óta toboroz munkaerőt Japánba. Megbízóink között jelenleg főként IT cégek szerepelnek. Ugyanakkor a szolgáltatásunk iránt érdeklődő japán cégek köre folyamatosan bővül, így hosszabb távon más területeken is tudunk pozíciókat kínálni.

Szolgáltatásunk a munkavállalók számára ingyenes!

A jelentkezés menete a következő:

 • null

  Küldj egy e-mailt a pozíció (vagy a szakterületed) megjelölésével és az önéletrajzoddal a info@sudy.co.hu címre. Kérjük, hogy csatold az adataid általunk történő kezeléséhez hozzájáruló nyilatkozatodat is!

 • null

  Visszaigazoljuk jelentkezésedet. (Ha csak a szakterületedet jelölted meg, de nem konkrét állásra jelentkeztél, akkor megpróbálunk találni egy Számodra megfelelő álláslehetőséget.)

 • null

  Amennyiben az önéletrajzod alapján megfelelsz a feltételeknek, 1-2 héten belül Skype interjút szervezünk a megbízónkkal.

 • null

  Az interjút követő pár munkanapon belül tájékoztatunk az eredményről. Ez lehet egy további interjú is.

 • null

  Amennyiben Rád esik megbízónk választása, támogatást nyújtunk a szerződéskötés során, és tájékoztatunk a vízumügyintézés folyamatával kapcsolatban. A vízumhoz első lépésként a japán cégnek az ú.n. Certificate of Eligibility-t (COE) kell beszereznie Számodra a japán bevándorlási hivataltól. Ennek átfutási ideje 1,5-3 hónap is lehet! A COE eredeti példányának bemutatása mellett a budapesti Japán Nagykövetség 5 munkanap alatt állítja ki a munkavállalási vízumot.

Az alábbi konkrét pozíciók betöltésére keresünk most tapasztalattal rendelkező jelentkezőket, csak angol nyelvtudással:

Ha nem látnál profilodba vágó ajánlatot – de mérnök végzettséggel rendelkezel és/vagy magas szinten tudsz japánul – és szívesen dolgoznál Japánban, küldj egy emailt az önéletrajzoddal és az adataid általunk történő kezeléséhez hozzájáruló nyilatkozatoddal a info@sudy.co.hu címre!