Jelentős érdeklődés mutatkozik Japánban a magyar befektetési lehetőségek iránt

A Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) is bemutatkozott Japán legnagyobb autóipari rendezvényén, a 8. alkalommal megrendezett Automotive World konferencián és kiállításon. A háromnapos tokiói rendezvényen több mint 781 kiállító és közel 93 ezer látogató volt jelen.

tokio

Japán hazánk egyik legjelentősebb ázsiai beruházója. Magyarországon közel 150 japán vállalat képviselteti magát, melyek több mint 25 ezer embernek adnak munkát az országban. Az érdeklődés a mostani expón is igen élénk volt hazánk iránt, hiszen a három nap alatt több száz látogató fordult meg a magyar standon.

Az esemény jelentőségét bizonyítja az is, hogy a japán és ázsiai autóipar mind OEM, mind pedig beszállítói oldalról a legmagasabb szinten képviseltette magát, a régió vezető vállalatai mind jelen voltak.

Annak érdekében, hogy a lehető legtöbb potenciális érdeklődő ismerhesse meg a Magyarország nyújtotta lehetőségeket, a HIPA és a MAJOSZ (Magyar Járműalkatrész gyártók Országos Szövetsége) képviselői előadás keretében mutatták be a hazai befektetési környezet nyújtotta perspektívákat. Az érdeklődők megismerhették Magyarországot mint potenciális autóipari befektetési helyszínt, valamint a HIPA beszállítói szolgáltatásait. Az előadás második felében a MAJOSZ is bemutatkozott a közönség számára.

 

Forrás: http://hipa.hu

 

Kapcsolódó bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.