Üzleti kapcsolatépítés Japánban – exportképzési szeminárium

A Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) Üzleti kapcsolatépítés Japánban címmel exportképzési szemináriumot szervez Budapesten, 2017. március 1-én (szerdán), hogy idén a japán piac bemutatásával folytassa Keleti és Déli Nyitás célpiacokat bemutató tréningsorozatát.

A programon bemutatásra kerülnek hazánk gazdasági és kulturális kapcsolatai Japánnal, az üzletkötési szokások és az etikett, a résztvevők tanácsokat kapnak a vásári megjelenésekhez, valamint megismerhetik a vállalati hierarchia sajátosságait és a döntéshozatali folyamatokat. Emellett két magyar cégvezető fogja megosztani a japán piacon szerzett tapasztalatait.

A programot az MNKH cégünkkel, a Sűdy és Társa Kft-vel mint szakmai együttműködő partnerrel közös szervezésben valósítja meg. A Sűdy & Társa Kft. több, mint 15 éves gyakorlattal rendelkezik a magyar és japán vállalatok közti üzleti kapcsolatok támogatásában. Mind Japán gazdaságának, mind kultúrájának és üzleti környezetének ismerete révén hasznos tanácsokat tud nyújtani a piacra lépők számára.

A rendezvényre szóló meghívó>> és a program>> letölthető! 

Borítókép: http://www.japan.doingbusinessguide.co.uk; tradehouse.hu

Kapcsolódó bejegyzések
Munka Japánban!
Igazi gésák jártak Budapesten
Tavaszi Hangok koncert

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.