Üzletfejlesztés

Kapcsolatokat építünk

Hozzájárulunk ahhoz, hogy partnereink maximálisan kihasználják a kínálkozó üzleti lehetőségeket. Segítjük ügyfeleinket a sikeres és gördülékeny üzleti kapcsolatok kialakításában, azok hosszú távú fenntartásában.

Lépjen velünk kapcsolatba!
icon
icon

Autó-, gép- és elektronikai ipar

A magyar illetve kelet-európai gyártó cégeket ajánlunk azoknak a japán vállalatoknak, amelyek beszállítókat keresnek térségünkben. Az ajánlattételtől a gyártás beindításáig figyelemmel kísérjük a kommunikációt.

icon
icon

Energia, megújuló energia, vegyipar és biotechnológia

Japán vagy más ázsiai befektetőket keresünk hazai projektek megvalósításához. Japán megbízóink világszínvonalú termékeit, berendezéseit kínáljuk projektekhez. Segítünk a magyar gyógyszer-, biotechnológiai és vegyipar termékeinek értékesítésében.

icon
icon

Információ technológia, telekommunikáció

Informatikai és telekommunikációs cégeknek nyújtunk támogatást a befektetők bevonásában, a helyi partnerek és disztribútorok megtalálásában Japánban. Tanácsadást végzünk a felvásárlási és tenderezési folyamatokban. Kívánságra szemináriumokat, céglátogatásokat szervezünk, kereskedelmi támogatást nyújtunk. Segítjük az egyik legnagyobb ázsiai IT céget abban, hogy sikeres üzleteket valósítson meg hazánkban és a környező országokban.

icon
icon

Építőipar

Elsősorban magyarországi nagyberuházások megvalósításában igyekszünk hatékony együttműködést kialakítani a két ország vállalatai között, annak érdekében, hogy a kölcsönös szakmai tapasztalatokra és a megbízhatóságra támaszkodva közösen pályázzanak és a kivitelezés is sikeres legyen.

icon
icon

Élelmiszeripar

Segítjük élelmiszeripari gyártó partnereinket, hogy megfelelő importőrt találjanak termékeik számára. Konzultációs tanácsadást nyújtunk, valamint képviseljük a magyar cégeket a japán kiállításokon, üzleti találkozókat, gyárlátogatásokat szervezünk.

icon
icon

Pénzpiac

Segítjük a kockázatitőke társaságokat a befektetők felkutatásában, a befektetésre vagy felvásárlásra alkalmas cégek megtalálásában és a folyamat végrehajtásában. Pénzügyi alapoknak nyújtunk támogatást a befektetési lehetőségek feltérképezésében és a források előteremtésében.

icon
icon

Logisztika, szolgáltatóipar, turizmus

Különféle szemináriumok, konferenciák, termékkiállítások szervezését vállaljuk. Művészek és művészeti csoportok kiállításait, tanulmányútjait szervezzük. Logisztikai cégek és szállodák számára keresünk befektetőket, illetve befektetési lehetőségeket.