Üzletfejlesztés

Kapcsolatokat építünk

Hozzájárulunk ahhoz, hogy partnereink maximálisan kihasználják a kínálkozó üzleti lehetőségeket. Segítjük ügyfeleinket a sikeres és gördülékeny üzleti kapcsolatok kialakításában, azok hosszú távú fenntartásában.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Autó-, gép- és elektronikai ipar

Autó-, gép- és elektronikai ipar

A magyar illetve kelet-európai gyártó cégeket ajánlunk azoknak a japán vállalatoknak, amelyek beszállítókat keresnek térségünkben. Az ajánlattételtől a gyártás beindításáig figyelemmel kísérjük a kommunikációt.

Energia, megújuló energia, vegyipar és biotechnológia

Energia, megújuló energia, vegyipar és biotechnológia

Japán vagy más ázsiai befektetőket keresünk hazai projektek megvalósításához. Japán megbízóink világszínvonalú termékeit, berendezéseit kínáljuk projektekhez. Segítünk a magyar gyógyszer-, biotechnológiai és vegyipar termékeinek értékesítésében.

Információ technológia, telekommunikáció

Információ technológia, telekommunikáció

Informatikai és telekommunikációs cégeknek nyújtunk támogatást a befektetők bevonásában, a helyi partnerek és disztribútorok megtalálásában Japánban. Tanácsadást végzünk a felvásárlási és tenderezési folyamatokban. Kívánságra szemináriumokat, céglátogatásokat szervezünk, kereskedelmi támogatást nyújtunk. Segítjük az egyik legnagyobb ázsiai IT céget abban, hogy sikeres üzleteket valósítson meg hazánkban és a környező országokban.

Építőipar

Építőipar

Elsősorban magyarországi nagyberuházások megvalósításában igyekszünk hatékony együttműködést kialakítani a két ország vállalatai között, annak érdekében, hogy a kölcsönös szakmai tapasztalatokra és a megbízhatóságra támaszkodva közösen pályázzanak és a kivitelezés is sikeres legyen.

Élelmiszeripar

Élelmiszeripar

Segítjük élelmiszeripari gyártó partnereinket, hogy megfelelő importőrt találjanak termékeik számára. Konzultációs tanácsadást nyújtunk, valamint képviseljük a magyar cégeket a japán kiállításokon, üzleti találkozókat, gyárlátogatásokat szervezünk.

Pénzpiac

Pénzpiac

Segítjük a kockázatitőke társaságokat a befektetők felkutatásában, a befektetésre vagy felvásárlásra alkalmas cégek megtalálásában és a folyamat végrehajtásában. Pénzügyi alapoknak nyújtunk támogatást a befektetési lehetőségek feltérképezésében és a források előteremtésében.

Logisztika, szolgáltatóipar, turizmus

Logisztika, szolgáltatóipar, turizmus

Különféle szemináriumok, konferenciák, termékkiállítások szervezését vállaljuk. Művészek és művészeti csoportok kiállításait, tanulmányútjait szervezzük. Logisztikai cégek és szállodák számára keresünk befektetőket, illetve befektetési lehetőségeket.