Szolgáltatások

Leány- vagy vegyesvállalat megvalósításának támogatásától a termelési kooperációk létrehozásán át a kutatás-fejlesztési partnerek megtalálásáig széles körű szolgáltatásokat kínálunk a japán piac iránt érdeklődőknek. Ügyfeleink között vannak frissen alakult vállalkozások, nagyvállalatok és multinacionális cégek is.

Piackutatás

Japán piaci elemzéseket, üzleti tanácsadást kínálunk a japán piacra való belépéshez. Eddig több, mint 20 projekthez járultunk hozzá piackutatási tevékenységeinkkel.

Tovább

Kereskedelmi szolgáltatások

Segítjük ügyfeleinket beszállítók illetve partnerek (importőrök, disztribútorok) megtalálásában, a helyi jelenlét kialakításában, támogatást nyújtunk a befektetési és felvásárlási tevékenységek során.

Tovább

Üzletfejlesztés

Különféle iparágakban szerzett széles körű tapasztalataink üzleti lehetőséget hoznak partnereinknek. Segítjük ügyfeleinket az idegen üzleti kultúrákban gördülékeny üzleti kapcsolatok kialakításában és a kapcsolatok javításában.

Tovább

Interkulturális tréning

A Japan Consulting Office közreműködésével cégre szabott vállalati tréningeket és nyílt szemináriumokat szervezünk a Japánnal üzleti kapcsolatban álló magyar cégeknek valamint a magyarországi japán vállalatoknak.

Tovább

HR szolgáltatások

Japán cégek számára közvetítünk elsősorban magasan képzett munkaerőt Japánba, hosszú távú munkákra. Álláskeresőknek segítünk megkeresni azt a japán vállalatot és pozíciót, amely leginkább illeszkedik végzettségükhöz és képességeikhez. Japáni nyelvtanulási lehetőséget is kínálunk.

Tovább