Értékesítés támogatása

Segítünk termékeinek sikeres bevezetésében a japán piacon

A Sűdy és Társa Kft. nem csupán a japán piac felmérésében vagy japán leányvállalat alapításában segít ügyfeleinek, hanem a termékek, szolgáltatások bevezetésében a piacra, majd az értékesítés folyamatos támogatásában, üzleti kapcsolatok ápolásában is – akár Japánban, akár Magyarországon, illetve a kelet-közép-európai régióban.

Miben számíthat ránk, ha az értékesítés támogatásáról van szó?

Disztribútor, gyártópartner, importőr, befektető keresése és engedélyezési folyamatok támogatása.
Kapcsolathálónk szerteágazó, így a legtöbb iparágban pontosan tudjuk, kihez érdemes fordulni. Segítünk a gyártással, exporttal, importtal, logisztikai ügyintézéssel, tenderekkel kapcsolatos szabályzások felkutatásában és a különböző engedélyek beszerzési folyamataiban is.
Ügyfelek felkutatása, listázása és kapcsolatfelvétel kezdeményezése Japánban és a KKE-régióban.
Shortlist és longlist adatbázist készítünk a potenciális ügyfelekről és ajtót is nyitunk feléjük üzleti kapcsolatainkon és különböző csatornáinkon keresztül. Végig kísérjük a kommunikációt a szerződéskötésig, igény szerint pedig hosszabb távon is.
Hosszú távú képviselet és partneri kapcsolattartás Japánban.
Segítünk az üzleti kapcsolatok fenntartásában a japán partnerekkel és ügyfelekkel: számíthat ránk tolmácsolás, tárgyalások szervezése és lebonyolítása, projektmenedzsment, folyamatos egyeztetések, valamint akár panaszkezelés terén is.
Komplex eseménysorozatok lebonyolítása.
Akár szervezésről vagy részvételről van szó, támogatjuk üzleti tevékenységeit a különböző kiállításokon, szemináriumokon, ételkóstolókon, gyárlátogatásokon és más egyéb rendezvényeken is Japánban és Európában egyaránt.
Marketing anyagok készítése, PR szolgáltatások.
Az értékesítés támogatásához elengedhetetlen az adott termék vagy szolgáltatás marketing anyagainak fordítása, lokalizálása a megcélzott piac nyelvére – ebben teljes mértékben rendelkezésére állunk. Online platformokon, illetve médiajelenlét kiépítésével is támogatjuk a meghatározott ügyfélszegmens elérését.
Interkulturális felkészítés tárgyalások előtt.
Szívügyünk, hogy európai és japán ügyfeleink között minél nagyobb legyen a megértés és a harmónia. A japánokkal való tárgyalások során vannak bizonyos üzleti szokások és gyakorlatok, amikről érdemes előzetesen tájékozódni – ezért szoktuk ajánlani ügyfeleinknek az interkulturális tréningjeinken való részvételt.

Referencia-történeteink

Gravity R&DElolvasom
Előzmények
A Gravity R&D által létrehozott Reco/Yusp ajánlómotor 2010-re világszintű hírnévre tett szert, de Japánban ekkor még nem ismerték széles körben. A vállalat ezért szerette volna kiterjeszteni üzleti tevékenységét a régióban.
Hogyan segítettünk?
Japán nyelvű értékesítési anyagokat készítettünk a számukra és felkutattuk legelső japán ügyfeleiket. Ezt követően segítettünk a Gravity Japan megalapításában, valamint helyi képviseletet és értékesítési támogatást biztosítottunk.
Amire büszkék vagyunk
A Gravity technológiáját számos japán B2B e-commerce weboldalon vezették be sikeresen.
RVmagnetics
Elolvasom
Előzmények
Az RVmagnetics 2018-ban keresett meg minket azzal a kéréssel, hogy segítsünk nekik új ügyfeleket találni Japánban.
Hogyan segítettünk?
Japán nyelvű értékesítési anyagokat készítettünk ügyféllistával, majd potenciális ügyfeleket kerestünk fel számukra (kompozit-, motor- és akkumulátor-ipari területekről) Japánban. Továbbá támogattuk egy japán ügyfelükkel közösen vitt POC-projektjüket a kommunikáció megkönnyítésével angol-japán nyelven, valamint üzleti és interkulturális tanácsadást is végeztünk.
Amire büszkék vagyunk
Az RVmagnetics sikeres POC-tesztprojektet indított egy, a technológiájuk iránt érdeklődő, ismert japán céggel. A két vállalat között hamarosan kereskedelmi megállapodás aláírására kerül sor.
Elolvasom
Előzmények
A Trigo 2011-ben vette fel velünk a kapcsolatot, mert új japán ügyfeleket szeretett volna elérni Ázsia területén.
Hogyan segítettünk?
Folyamatos tanácsadással támogattuk a Trigo-csoport tevékenységeit: jogi entitás létrehozásában Japánban, a Trigo Thailand, Trigo China és Trigo India részére szükséges japán munkaerő felmérésében és kiválasztási folyamatában, valamint számos japán céggel való összekötésében.
Amire büszkék vagyunk
Több, mint 40 japán alkatrészgyártót és Tier-1 céget mutattunk be a Trigónak, így önállóan is el tudtak kezdeni dolgozni a japán piacon.

Értékesítés támogatása: miért bízza ránk?

több, mint 20 év tapasztalattal a hátunk mögött támogatjuk ügyfeleinket a japán és az európai piacon egyaránt
szerteágazó kapcsolathálónk segítségével bármilyen iparág japán szakértőjével kapcsolatba tudunk lépni
japán anyanyelvű és japánul magas szinten beszélő tanácsadókkal, illetve tokiói irodával is rendelkezünk
Kapcsolatfelvétel

Az alábbi iparágakban segítettünk már ügyfeleinknek

ICT

ECO

Autó- és gépipar

Vegyipar

Biotechnológia

Energiaipar

Építőipar

Élelmiszerexport

Pénzpiac

Logisztika

Turizmus

Oktatás

Egyéb referenciáink

Master GoodGreen-DivízióValians InternationalSabeeAppGrüne Antwort

Keressen minket bizalommal!

Amennyiben az Ön vállalata is a japán piacon való terjeszkedést fontolgatja, illetve szeretne naprakész információkat kapni annak helyzetéről és lehetőségeiről, lépjen kapcsolatba velünk és kérjen ingyenes konzultációt vagy árajánlatot az alábbi űrlapon keresztül!
A megkeresésére a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

    Copyright © 2024 All Rights Reserved
    apartmentpencilmagic-wandcloud-downloadstarstar-halfenvelopeeyegraduation-hatlicensebookuserusersstorephone-handsetmap-markerbubblepie-chartearthlinkmagnifiercross