HR szolgáltatások

Mert a cég lelke a munkaerejében lakozik - főleg, ha japán

Úgy tartják, egy vállalat lelke a munkaerejében lakozik. Azonban az elmúlt években súlyosbodó munkaerőhiány nehéz kihívások elé állítja a különböző cégeket Európában és Japánban egyaránt.
A Sűdy és Társa Kft. épp emiatt kezdte el 2020-ban segíteni magyar és japán ügyfeleit a HR terén is.

Munkaerőközvetítő szolgáltatásunk során felkutatjuk a megbízóink igényeinek leginkább megfelelő jelölteket. Rendelkezünk saját humán erőforrás adatbázissal, de szükség szerint magyar és lengyel partnereink bevonásával is törekedünk a mihamarabbi sikeres toborzásra.

Hogyan támogatjuk a munkaerőhiányban szenvedő magyarországi japán cégeket?

Japán nyelven beszélő munkaerő bemutatása, interjúztatása
Fő üzleti tevékenységeinkhez híven adatbázisunkban főleg japán érdekeltségű személyek szerepelnek. Nem csupán japán tolmácsokat vagy japánul beszélő asszisztenseket, hanem igény szerint egyéb speciális szakképesítéssel rendelkező jelölteket (informatikusok, mérnökök, jogi vagy pénzügyi szakemberek) is tudunk keresni és ajánlani.
Japán cégekkel való együttműködésben tapasztalt HR-cégek ajánlása
Ha valaki, akkor mi tudjuk, a helyi japán vállalatok számára fontos a japán referencia egy új együttműködés során, főleg, ha kékgalléros munkaerőtoborzásról (akár a régióból, akár EU-n kívüli országokból), munkaerőkölcsönzésről, vagy egyéb speciális munkaerőigényről van szó. Kapcsolati hálónk segítségével számos olyan céggel tudjuk összekötni ügyfeleinket, amelyek már rendelkeznek tapasztalattal a japánokkal való közös munkavégzés terén.

Hogyan támogatjuk a munkaerőhiányban szenvedő cégeket Japánban?

Európai munkaerő közvetítése Japánba
Az elmúlt években nagy örömmel fogadják Japánban a magasan képzett munkavállalókat nem csak hazánkból, de a kelet-közép-európai régió más országaiból is. Számos japán cég kérte már a segítségünket programozók, mérnökök, vezetők, oktatók és egyéb szakemberek felkutatásában – listánk pedig egyre csak bővül. Aktuális állásajánlatainkról ide kattintva tájékozódhat.
Helyi munkaerő toborzása Japánban európai cégek részére
Nem csupán a japán leányvállalat megalapításában segítjük ügyfeleinket, hanem igény szerint a leendő helyi alkalmazottak felkutatásában és interjúztatásában is.
Kiutazó munkatárs esetén pedig támogatjuk a különböző személyi ügyek intézését a vízumigényléstől kezdve egészen a lakáskeresésig.

Miért forduljon hozzánk munkaerő-toborzással kapcsolatos igényeivel?

több, mint 20 év tapasztalattal a hátunk mögött támogatjuk ügyfeleinket a japán és az európai piacon egyaránt
szerteágazó kapcsolati hálónk segítségével bármilyen iparágban kapcsolatba tudunk lépni a toborzási igényeknek megfelelő jelöltekkel
nem csupán belföldön vagy EGT tagállamokon belül, hanem Japánba is tudunk munkaerőt közvetíteni
Kapcsolatfelvétel

Referenciáink

TrigoSeiren Hungary

Keressen minket bizalommal!

Amennyiben az Ön cégének is japánul beszélő munkaerőre vagy speciális HR-tanácsadásra van szüksége, lépjen kapcsolatba velünk és kérjen ingyenes konzultációt, illetve árajánlatot az alábbi űrlapon keresztül!
A megkeresésére a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

    Copyright © 2024 All Rights Reserved
    apartmentcloud-downloadstarstar-halfenvelopegraduation-hatuserusersstorephone-handsetpushpinmap-markerbubblepie-chartearthlinkmagnifiercrossfunnel