Cégalapítás
Japánban

Segédkezet nyújtunk japán vállalkozásának létrehozásában
Cége történetében elérkezett az a várva várt pillanat, amikor szolgáltatásaival, termékeivel már nem csupán a belföldi piacot szolgálja ki sikeresen, de piackutatási eredményei alapján külföldön, történetesen Japánban is érdemesnek ígérkezik leányvállalatot vagy képviseleti irodát nyitni.

Ám a gyümölcsöző üzleti lehetőségeket és az alaposan megtervezett értékesítési stratégiát is derékba törheti az, ha nem vagyunk tisztában a felkelő nap országában ránk váró adminisztrációs teendőkkel, ami a japán cégalapítást illeti.

A Sűdy és Társa Kft. nem csupán japán piackutatásban, a japán piacra lépés előkészítésében, vagy az üzleti stratégia megtervezésében, hanem a japán cégalapítás adminisztrációs terheinek átvállalásában is tud segíteni az ebben a régióban üzleti tevékenységet folytatni kívánó ügyfeleinek.

Miben számíthat ránk?

CÉGALAPÍTÁS JAPÁNBAN

Milyen lépései vannak?

Cégforma kiválasztása.
Segítünk a vállalati céljainak megfelelő japán cégformát választani.
Cégbejegyzési folyamat.
Helyi jogi képviselő partnereink segítségével támogatjuk a cégbejegyzési folyamatot az elejétől egészen a végéig.
Banki ügyintézések.
A bankszámlanyitástól kezdve bármilyen banki ügyintézést is ránk bízhat.
Helyi partnerek keresése.
Üzleti igényeihez illő ügyvédi, könyvelői, bérszámfejtési szolgáltatásokat tudunk ajánlani, akár több párhuzamos ajánlat begyűjtésével.
Engedélyek beszerzése.
Gyártási és forgalmazási engedély intézésében, jóváhagyási folyamatok végrehajtásában jártas szakértőink gondoskodnak termékei szabályszerű piaci bevezetéséről.
Állami támogatások felmérése.
Felkutatjuk az aktuálisan megpályázható állami támogatásokat és más egyéb olyan lehetőségeket, melyekkel csökkentheti a japán cégalapítás költségeit.
Iroda keresése.
Akár fizikairól, akár virtuálisról van szó, mindkét típusú iroda intézésében számíthat a segítségünkre.

SZEMÉLYZETI ÜGYEK INTÉZÉSE

Mit érne egy japán cég munkatársak nélkül?

Kiutazó munkatárs esetén nem csupán a munkatárs, de a családtagok vízumigénylését is el tudjuk intézni helyi jogi képviselőink támogatásával. Szükség szerint egyéb, a kiköltözéssel kapcsolatos adminisztrációban, ügyintézésben is támaszt nyújtunk.
Helyi munkaerőigény esetén természetesen japán munkatársak toborzását is vállaljuk.

HOSSZÚTÁVÚ SEGÍTSÉGNYÚJTÁS

A japán cég megalapítása után is ott leszünk Önnek

Van tapasztalatunk magyar cégek Japánban való képviseletével nem csak a cégalapítási folyamat befejezéséig, hanem hosszú távon is, amely során az alábbi feladatok átvállalásában segítünk:
általános adminisztráció
banki ügyek intézése
adófizetés
könyvelővel, ügyvéddel, bérszámfejtővel, egyéb partnerekkel való kapcsolattartás, stb.

Referencia-történeteink

Gravity R&D
Elolvasom
Előzmények
A Gravity R&D által létrehozott Reco/Yusp ajánlómotor 2010-re világszintű hírnévre tett szert, de Japánban ekkor még nem ismerték széles körben. A vállalat ezért szerette volna kiterjeszteni üzleti tevékenységét a régióban.
Hogyan segítettünk?
Japán nyelvű értékesítési anyagokat készítettünk a számukra és felkutattuk legelső japán ügyfeleiket. Ezt követően segítettünk a Gravity Japan megalapításában, valamint helyi képviseletet és értékesítési támogatást biztosítottunk.
Amire büszkék vagyunk
A Gravity technológiáját számos japán B2B e-commerce weboldalon vezették be sikeresen.
Trigo
Elolvasom
Előzmények
A Trigo új japán ügyfeleket szeretett volna elérni Ázsia területén 2011-ben.
Hogyan segítettünk?
Folyamatos tanácsadással támogattuk a Trigo-csoport tevékenységeit: jogi entitás létrehozásában Japánban, a Trigo Thailand, Trigo China és Trigo India részére szükséges japán munkaerő felmérésében és kiválasztási folyamatában, valamint számos japán céggel való összekötésében.
Amire büszkék vagyunk
Több, mint 40 japán alkatrészgyártót és Tier-1 céget mutattunk be a Trigónak, így önállóan is el tudtak kezdeni dolgozni a japán piacon.

Keressen minket bizalommal!

Amennyiben Ön is be kíván lépni vállalatával a japán piacra és szeretne naprakész információkat kapni annak helyzetéről és a különböző üzleti lehetőségekről, lépjen kapcsolatba velünk, és kérjen ingyenes konzultációt vagy árajánlatot az alábbi űrlapon keresztül!
A megkeresésére a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

    Copyright © 2024 All Rights Reserved
    homeapartmentmagic-wandcloud-downloadstarstar-halfenvelopeexitbookmarkuserusersstorephone-handsetmap-markerbubblepie-chartearthmagnifiercrosscheckmark-circle