Főoldal / Rólunk / Munkatársaink / Sakanashi Masanori

Sakanashi Masanori

Külső tanácsadó

Beszélt nyelvek

japán, angol, magyar

Oktatás

Tokiói Műszaki Egyetem
A Marubeni Corporationbe való belépése után Sakanashi Masanori felelt a félvezetők gyártásához szükséges alkatrészek exportjáért. 4 évet töltött az egyesült államokbeli Szilícium-völgyben és 3 évet Szingapúrban külföldi megbízatáson. Ezután főleg amerikai orvosi eszközök importjával és eladásával foglalkozott a japán piacon. Később a Marubeni budapesti részlegének vezetőjeként dolgozott 6 évig, majd a nairobii részleg vezetője lett 4 évre kilépése előtt.

Jelenleg egy high-tech venture cég nemzetközi értékesítését támogatja, valamint egy fertőző betegségek megelőzésére szolgáló technológia terjesztésével foglalkozó egyesület ügyvezető igazgatója. Ezek mellett 2018 júniusa óta vállalatunk tanácsadójaként is tevékenykedik.

Magyarországhoz számos kedves emlék fűzi, a második otthonának tekinti. Annak érdekében, hogy még erősebb kapcsolatok épülhessenek ki Japánnal, cégünkön keresztül szeretne hozzájárulni a két ország közös üzleti fejlődéséhez.
Copyright © 2024 All Rights Reserved
apartmentcloud-downloadstarstar-halfenvelopegraduation-hatuserusersstorephone-handsetmap-markerspell-checkbubblepie-chartearthmagnifiercross