Főoldal / Rólunk / Munkatársaink / Mitani Tadateru

Mitani Tadateru

Külső tanácsadó

Beszélt nyelvek

japán, angol

Oktatás

Keio Egyetem
Mitani Tadateru 1984-ben született. A Keio Egyetem elvégzése után az Egyesült Államokba költözött, ahol kockázati tőkével kezdett foglalkozni, valamint részt vett 2 különböző cég megalapításában is a Szilícium-völgyben, San Franciscoban. 2010-ben a Mitani Sangyo igazgatósági tagja lett, majd 2012-ben hazaköltözött Japánba és elfogadta a cég elnöki kinevezését 2017-ben.

2016 júniusától dolgozik vállalatunknál mint tanácsadó.

A Mitani Sangyot 1928-ban alapították Kanazawában, Japánban. Fő üzleti profilját az informatikai rendszerek, vegyi anyagok, gyógyszerészeti alapanyagok, gyantakészítmények, elektronikai termékek, légkondicionáló rendszerek, és még sok más egyéb alkotja. A Mitani Sangyo kereskedőcégként különböző területeket és iparokat köt össze, gyártóként pedig számos tervezőbázissal és gyárral rendelkezik Japánban és Vietnámban egyaránt. Az elmúlt években a vállalat legfőképpen venture cégek útjainak egyengetésével és az értékesítés támogatásával foglalkozik Japán Hokuriku régiójában.

Örömmel segíti a magyar vállalatokat, termékeket, technológiát és munkaerőt a japán piacra való belépésben különböző területekről származó üzleti partnereivel, illetve széles kapcsolati hálójával.
Copyright © 2024 All Rights Reserved
apartmentcloud-downloadstarstar-halfenvelopegraduation-hatuserusersstorephone-handsetmap-markerspell-checkbubblepie-chartearthmagnifiercross