Főoldal / Rólunk / Munkatársaink / Németh Vivien

Németh Vivien

Marketing specialista, Tanácsadó

Beszélt nyelvek

magyar, angol, japán, német

Oktatás

Eötvös Loránd Tudományegyetem
Graduate Institute of Entrepreneurial Studies
Németh Vivien 2021-ben csatlakozott vállalatunk csapatához mint marketing specialista és tanácsadó.

Gyerekkora óta vonzotta a japán kultúra, nyelv és művészet, ezért felsőfokú tanulmányait is ezen a vonalon kezdte meg az Eötvös Loránd Tudományegyetemen. 1 évet töltött cserediákként a Josai Egyetemen Saitamában, majd később elnyerte a japán állam kutatói ösztöndíját, amelynek keretében MBA-t szerzett Niigatában.

Számos japán, illetve Japánnal kapcsolatos üzleti tevékenységet folytató vállalatnak dolgozott asszisztensként, kulturális tanácsadóként, illetve marketinges munkatársként Magyarországon és Japánban egyaránt. Többek között SEO-val, szociális médiás hirdetési kampányokkal és felhasználói kutatással foglalkozik.
Németh Vivien bejegyzései
Hír

Honlapunk megújult!

2023. április 4.
Németh Vivien
A Sűdy és Társa Kft. weboldala 2023 márciusában felújítási munkálatokon ment keresztül.Az új dizájn és szerkezet kialakításával igyekeztünk honlapunkat minél felhasználóbarátabbá tenni.Új tartalmakkal is készülünk a közeljövőben!
Tovább olvasom
Hír

Tájékoztató 2021. év végi leállásról

2021. december 20.
Németh Vivien
Szeretnénk minden kedves ügyfelünknek, partnerünknek és látogatónknak előre jelezni, hogy 2021. december 24-étől 2022. január 2-áig házon kívül leszünk. Sürgős esetben az info@sudy.co.hu címen érhetnek el bennünket, de kérjük, számoljanak a hosszabb válaszidővel. Január 3-ától ismét a megszokott kerékvágás szerint állunk rendelkezésükre. Köszönjük szíves megértésüket! Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk!
Tovább olvasom
Copyright © 2023 All Rights Reserved
apartmentcloud-downloadstarstar-halfenvelopegraduation-hatuserusersstorephone-handsetmap-markercalendar-fullspell-checkbubblepie-chartearthmagnifiercross