Vállalj munkát Japánban

Gondolkoztál már valaha azon, milyen lehet a felkelő nap országában dolgozni?

Amennyiben egyetemi végzettséggel rendelkezel, magas szinten beszéled az angolt és/vagy a japánt, valamint érdekel a japán kultúra, akkor remek hírünk van a számodra! Most könnyedén találhatsz munkát Japánban a Sűdy és Társa Kft. segítségével!
Tapasztalt és frissen egyetemet végzett munkavállalók jelentkezését egyaránt várjuk!

A jelentkezés menete

1

Válassz a lentebb lévő álláshirdetéseink közül és küldd el nekünk az önéletrajzodat az egyes pozíciók mellett található "Jelentkezés" gombra kattintva!

2

Megnézzük, mennyire illeszkedik a profilod az adott állásajánlathoz és visszaigazoljuk a jelentkezésedet, amilyen hamar csak lehet.

3

Amennyiben az önéletrajzod, illetve egy rövidebb elbeszélgetés alapján úgy tűnik, az adott japán munkáltató téged keres, továbbítjuk az adataidat.

4

Ha a japán cég szimpatikusnak találja a profilod, interjút szervezünk a képviselőivel.* Az interjú után mindenképpen visszajelzünk.

5

Abban az esetben, ha ügyfelünk választása rád esik, továbbítjuk neked a hivatalos állásajánlatot. Továbbá segítünk az adminisztrációs teendőkben is.
*Egyes pozíciók esetében többkörös interjúztatásra és tesztfeladatokra is lehet számítani!

Az alábbi munkákra várjuk a jelentkezőket

A részletekért kattints a pozíciókra!

Nem találsz a profilodhoz illő állásajánlatot? Ne csüggedj!

Japán munkalehetőségeink kínálata folyamatosan bővül! Ha szeretnél első kézből értesülni a legújabbakról, küldd el az önéletrajzodat az alábbi űrlapon keresztül, vagy az info@sudy.co.hu címre “Munka Japánban” jeligével!

    Copyright © 2024 All Rights Reserved
    apartmentcloud-downloadstarstar-halfenvelopeuserusersstorephone-handsetmap-markerbubblepie-chartearthmagnifiercross